Genital Bölge Estetiği

tarafından
117
Genital Bölge Estetiği

Dış dudakları dolgunlaştırma, sarkmış iç dudakları kısaltma, G-noktasını belirginleştirme, vajinayı daraltma gibi işlemler bütününe genital estetik denir. Genital bölgede renk açma amacıyla uygulanan tedaviler de bu kapsama dâhildir.
Cinsel organlarının görüntüsünden, şeklinden memnun olmayan ya da işlevsel olarak problem yaşayan kişiler genital estetik ameliyatı ile çözüme kavuşur. İşlemden önce hastanın cinsel bozukluğu bulunup bulunmadığı değerlendirilir. Öte yandan hastanın ruhsal olarak da değerlendirilmesi gerekir. Kişilik problemi mevcutsa öncelikle psikolojik tedaviye ihtiyaç duyulacaktır.

Hastanın ihtiyaçları doğrultusunda genital bölgeye uygulanacak estetik işlemler farklılık arz eder. Bunların tek başına uygulanması mümkün olduğu gibi, bir arada da yapılabilirler. Örneğin; Labioplasti, yağ enjeksiyonu, G-noktası enjeksiyonları, vajinoplasti bunlardan bazılarıdır.

Tabii ki genital estetik ameliyatı yalnızca kadınlarda gerçekleştirilmez. Erkeklerde de genital bölge estetik operasyonları yapılabilir. Penis kalınlaştırma ve penis boyunun uzatılması işlemi bunlara örnektir.
Görüldüğü gibi genital bölge estetiğinin kapsamı oldukça zengin çeşitlilik sunar. Bundan dolayı genital estetik fiyatları da geniş bir aralığı kapsar. Bu konuda net bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz.