Diyarbakır Genital Estetik

tarafından
166
Diyarbakır Genital Estetik

Diyarbakır genital estetik alanında faaliyet gösteren kliniğimiz, profesyonel tanı ve tedavi hizmetleriyle ilk tercihlerin başında gelir. Hasta memnuniyetini her şeyin önünde tutan kliniğimizde genital estetik ameliyatları %100 başarıyla gerçekleştirilir. Hem kadınlara, hem de erkeklere uygulanabilen diyarbakır genital estetik operasyonları yüz güldürücü sonuçlar vaad eder.

Erkeklerde penisin büyütülmesi ve kalınlaştırılması en yaygın genital bölge estetiği uygulamalarından bazılarıdır. Kadınlarda diyarbakır genital estetik ameliyatı ise; vajina daraltma ve sıkılaştırma, G noktasının belirginliğini artırma, sarkma olan iç dudakları kısaltma gibi işlemleri içerir. Bu işlemlerden bazıları sedasyon eşliğinde gerçekleştirilirken, bazıları ise genel anestezi verilerek uygulanır.

Operasyonlarda hyaluronik asit maddeleri başta olmak üzere farklı ürün ve yöntemlerden faydalanıldığı için diyarbakır genital estetik fiyatları değişken bir aralıkta seyreder. Ameliyatın nerede, hangi doktor tarafından yapılacağı, kaç saat süreceği, uygulanacak işlemlerin neler olduğu fiyatlandırmayı doğrudan etkiler. Bundan dolayı hastayı muayene etmeden rastgele fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Zaten Sağlık Bakanlığı’nca onaylanmış olan kurumların internet siteleri fiyat bilgisi içermez. Çünkü bu yasal olmayıp, çeşitli yaptırımları bulunur.