Diyarbakır Geçici Kızlık Zarı Dikimi

tarafından
168
Diyarbakır Geçici Kızlık Zarı Dikimi

İlişkiden bir hafta önce geçici diyarbakır kızlık zarı dikimi yapılır. Daha erken yapılması tavsiye edilmez. Çünkü bu operasyonda atılan dikişler kalıcılığını ortalama 5-7 gün boyunca koruyabilir ve daha sonra işlevini yitirir. Bunun nedeni ipliklerin hızlı bir şekilde erimesidir.

Geçici kızlık zarı onarımı genellikle lokal anestezi eşliğinde gerçekleştirilir. Bazen genel anestezi altında da diyarbakır himenoplasti yapılabilir. İşlem sırasında cerrahi bir kesi yapılmaz. (Fakat kalıcı kızlık zarı dikimi operasyonlarında bunun tam tersi olarak cerrahi kesilere ihtiyaç duyulur.) Geçici kızlık zarı operasyonunda iplikler vajina arkasına, bozulan kızlık zarı kalıntılarının olduğu yere gömülür. Dikişlerin cinsel birliktelik sırasında yırtılmasıyla birlikte kanama gözlemlenir. Bu durum ise ilk geceyi taklit ederek bekâretin olmadığının anlaşılmasını önler.

Ağrısız bir şekilde uygulanan geçici kızlık zarı dikimi 5-10 dk sürer. Hasta günlük hayatına aynen devam edebilir. Herhangi bir yan etkisi, komplikasyon riski yoktur. Operasyonun gerçekleştirildiği gün spor veya banyo yapılabilir, kişi çalışmaya devam edebilir. Antibiyotik veya başka bir ilaç kullanmak da gerekmez. Geçici diyarbakır kızlık zarı dikimi fiyatı ise hastaneye / kliniğe ve doktora göre farklılık gösterir.