Diyarbakır Vajinoplasti Ameliyatı

tarafından
181
Diyarbakır Vajinoplasti Ameliyatı

Vajinal estetik operasyonlarının en yaygın olanlarından biri Diyarbakır vajinoplasti ameliyatıdır.Deforme olmuş, genişlemiş, sarkma meydana gelmiş genital bölgeyi eski hâline kavuşturur. Sağladığı fonksiyonel ve estetik avantajlar sayesinde kadınların özgüvenini artırır, cinsel yaşamını iyileştirir.

Vajinoplasti genellikle cerrahi olarak yapılır. Bazen de Diyarbakır lazerle vajina daraltma ameliyatı tercih edilir. Her iki yöntem de vajinayı sıkılaştırıp daraltır ve normal görünümünü geri kazandırır. Lazer yönteminde ağrı, acı yoktur. Pratik ve konforlu oluşundan dolayı hem doktor hem de hasta için verimli bir deneyim sunar.

Özetle, vajinada ortaya çıkan anormal durumlar vajinoplasti sayesinde ortadan kaldırılır. Bu operasyon orgazm olma zorluğunu ve cinsel haz alamama problemini de giderir. Hasta kısa zaman içinde normal hayatına döner. İyileşme süresi ise birkaç hafta kadar kısadır. Bu süre zarfında ağrıyı azaltmak için ağrı kesici ilaçlardan yararlanılabilir. Operasyon bölgesinde şişlik meydana gelirse buz tatbik edilebilir. Ayrıca kişinin 4-6 hafta boyunca cinsel münasebette bulunmaktan kaçınması önerilir.

Lazerli ve cerrahi Diyarbakır vajinoplasti fiyat seçenekleri değişiklik gösterir. Bu hususta net bilgiyi size doktorunuz verecektir.